05 November 2010

MY FIRST SPAGHETTY

SPAGHETTY WITH TOMATO SAUCE

Lou, my sister in law thought me that the most easy things to cook is spaghetti, perhaps like urgent home meals at home in Indonesian it’s instant noodles such as Indomie.

The preparations only takes around 15-20 minutes, here are the ingredients;

1. No.10 spaghetti; pack of 500 grams are for 12 plates for normal serving, normally I use 1/3 of the pack for 4 plates.
2. 1-2 pcs tomato; u can clean the skin if you like, I prefer that way
3. 1-2 pcs onion
4. Additional tomato juice pack
5. 1-2 garlic
6. Salt
7. Pepper (white/black)
8. Vinegar
9. 1-2 bay leaves
10. Olive oil
11. Meat: you can use tuna, shrimp or ground beef.

The spaghetti:
Boil hot water on a big pan, after that put in all the spaghetti for around 7-10 minutes until its soft, and then dry it.

The Sauce:
Mix tomato, garlic, and onion into a juicer, then heat olive oil in a small pan  with all the juice, add the bay leaves, salt and pepper as you like until it blend with olive oil then u can add the tomato juice pack to make the color more red, after you can put inside the meat then let it boil until well done.

Then it’s ready to serve. Don’t forget to mix the spaghetti with olive oil so it will not stick together; if you want to eat it another time, better separated between the spaghetti and the sauce to keep it fresh.

Enjoy, give feed back after you try this; thx & GBU


Lou, η αδελφή μου στο νόμο μου σκέφτηκε ότι το πιο εύκολο πράγματα για να μαγειρέψουν είναι μακαρόνια, ίσως σαν επείγον σπιτικών γευμάτων στο σπίτι Ινδονησίας είναι στιγμιαία noodles, όπως Indomie.

Η προετοιμασία διαρκεί μόνο περίπου 15-20 λεπτά, εδώ είναι τα συστατικά?

1. σπαγγέτι No.10? συσκευασία των 500 γραμμαρίων είναι για 12 πινακίδες για κανονική μερίδα, συνήθως χρησιμοποιώ 1 / 3 του πακέτου για 4 πιάτα.
2. 1-2 τμχ ντομάτα? U μπορεί να καθαρίσει το δέρμα, αν θέλετε, εγώ προτιμώ αυτό τον τρόπο
3. 1-2 τεμ κρεμμύδι
4. Πρόσθετο πακέτο χυμό ντομάτας
5. 1-2 σκόρδο
6. Αλάτι
7. Πιπέρι (άσπρο / μαύρο)
8. Ξίδι
9. 1-2 φύλλα δάφνης
10. Ελαιόλαδο
11. Κρέας: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τόνο, τις γαρίδες ή το επίγειο βόειο κρέας.

Τα μακαρόνια:
Βράζουμε ζεστό νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μετά την εν λόγω θέσει σε όλα τα μακαρόνια για περίπου 7-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν, και στη συνέχεια στεγνώστε το.

Η σάλτσα:
Ανακατέψτε ντομάτα, σκόρδο, κρεμμύδι και σε ένα αποχυμωτή, τότε Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι με όλες τις χυμό, προσθέστε τη δάφνη, το αλάτι και το πιπέρι, όπως σας αρέσει, έως ότου μίγμα με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια u μπορεί να προσθέσει το πακέτο χυμό ντομάτας σε κάνει το χρώμα πιο κόκκινο, αφού μπορείτε να βάλετε μέσα το κρέας στη συνέχεια τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να γίνει καλά.

Τότε είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει. Μην ξεχάσετε να αναμίξει τα μακαρόνια με λάδι και έτσι δεν θα κολλήσουν μαζί? Εάν θέλετε να το φάτε κάποια άλλη στιγμή, την καλύτερη χωριστούν μεταξύ των μακαρόνια και τη σάλτσα για να τον διατηρήσει.

Απολαύστε, δίνουν τροφή πίσω μετά από την προσπάθειά σας αυτή? Thx & GBU

No comments:

Post a Comment